Skip to main content

Amazon World Food Day Quiz - Find The Odd One Out.

Find The Odd One Out.

Answer 1: Last Image 



Question 2. All These Dishes Can Be Broadly Classified As What?

Answer 2: Dumplings



Question 3. What Is This Dish Called?

Answer 3: Ramen



Question 4. All The Items Shown On Screen Would Usually Be Ingredients Of Which Of These?

Answer 4: Garam Masala



Question 5. All The Dishes Shown Are Typical Of The Cuisine Of Which Country?

Answer 5: France


Question 6. The 2020 World Food Day Is Marking The __ Anniversary Of The Organization Whose Logo Is Shown In The Picture. Fill In The Blanks.

Answer – 75th



      How To Play Amazon World Food Day Quiz Contest?

      1. At first download Amazon app from Google Play Store or Apple Store. 

      2. Now, login or signup into Amazon app with your mobile number or email id and password
      3. Search Funzone on search bar and click on it. Now you will see the Amazon World Food Day Quiz and click on it. 
      4. Give the correct answers of five question.
      5. Congratulations!! You are eligible to win Rs.1,000

      Terms & Conditions Of Amazon World Food Day Quiz 


      1. This Contest will commence on 02 October 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 30 October  2020 11:59:00 p.m. (IST) ("Contest Period") 
      2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App"). 
      3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period. 
      4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. 
      5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 4 participant will be selected as winners by a random draw of lots. 
      6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs.1,000 (hereinafter referred to as "Prize(s)"). 
      7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

      Comments

      Popular posts from this blog

      How many sides does a square have? Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answer

      How many sides does a square have? Answer : 4 How To Play Amazon Quiz Contest:- 1. First of all download amazon app  2. Now log into to Amazon app with your registered mobile number and password or create account. 3. After log in scroll down And Click on Amazon wheel of fortune quiz contest banner. (If you are not seeing this this banner, search on Amazon search "Quiz" Click  Wheel  of Fortune  Contest) 4. Play Amazon Quiz Contest And Chance To Win Rs.5000 and Lenovo Legion Gaming Laptop  Terms & Conditions Of Amazon Wheel Of Fortune Quiz  1. This Contest will be available from August 9   2020 12:00:00 a.m.  (IST) to August 9  , 2020 11:59:59 p.m.  (IST) only ("Contest Period").  2. To enter, you must, during the Contest Period: (a) sign-in to your Amazon.in account. If you do not have an account, you would need to sign-up for an Amazon.in account, to be able to enter into this Contest;  (b) once signed-in, you can participate in the Contest by navigating to the

      10 Errors That First Time YouTubers Make And How To Avoid Them

      A mistake is inevitable when you begin a new journey. Have you ever heard of an infant who has learned to stand on his legs without falling? But that can never stop him from trying repeatedly, and we know, today or tomorrow, he will undoubtedly stand without anybody’s support.  Everybody should adopt this ‘ never to give up ’ attitude. We all went through this phase, but as we grew up, we became too impatient and quickly gave up. Without elaborating the introduction any longer, let’s enter today’s topic. As a YouTuber, your motto is to make engaging content to increase view count. How can you make error-free content that is also easy to understand?  Here, you will get to know the 10 mistakes new YouTubers make while creating videos for their channel and the way outs to avoid them.  I hope this will come in great help to the people who are planning to

      Flipkart Quiz - Who is the youngest footballer to play 100 matches for Brazil?

      Who is the youngest footballer to play 100 matches for Brazil? Answer 1: Neymar Jr Question 2. Recently, Manju Rani won what medal in the World Women’s Boxing Championships? Answer 2: Silver Question 3. In which European city did Eliud Kipchoge ran the sub two-hour marathon? Answer 3: Vienna Question 4. In 2003, the only edition of the Afro-Asian Games was hosted in which Indian city? Answer 4: Hyderabad Question 5. Who was the first woman to win all four Grand Slam tournaments in one year? Answer 5: Maureen Connolly Flipkart Trivia Quiz Details:-   Quiz Name   Flipkart Trivia Quiz  Quiz Date  13 November 2020