Ads 720 x 90

Which actress who debuted in the movie 'Poster Boys' is currently in focus for her performance in the horror movie 'Bulbbul'?

Which actress who debuted in the movie 'Poster Boys' is currently in focus for her performance in the horror movie 'Bulbbul'?
Paoli Dam
Ankita Lokhande
Tripti Dimri
Richa Chadda

 Answer: Tripti Dimri


Which of these Bollywood actresses was crowned Miss World in the year 2000?
Aishwarya Rai
Dia Mirza
Lara Dutta
Priyanka Chopra

 Answer: Priyanka Chopra


Question 3 of 10-Which of these famous music directors is called 'The Mozart of Madras'?
AR Rahman
Harris Jayaraj
Vishal Dadlani
Shankar Mahadevan
Show Answer



Question 4 of 10-Which of these actresses starred in the movie 'Aaja Nachle' and has been a judge on the show 'Jhalak Dikhla Jaa'?
Meenakshi Seshadri
Tabu
Karishma Kapoor
Madhuri Dixit
 Answer: Madhuri Dixit



Question 5 of 10-Which is the only Bollywood movie of 2020, to cross INR 300 crore in worldwide gross revenue?
Baaghi 3
Street Dancer 3D
Tanhaji
Malang
 Answer: Tanhaji




Question 6 of 10-The famous Bengatli actress Debashree Roy appeared as which character in BR Chopra's Mahabharat?
Ganga
Kunti
Gandhari
Satyavati
 Answer: Satyavati




Question 7 of 10-Chakke Wali Kursi' and 'Computer Nahi Monitor' are episodes in which Amazon Prime Series?
Family Man
Mirzapur
Panchayat
Mind the Malhotras
 Answer: Panchayat



Question 8 of 10-Nishant Suri, Samay Raina and Akash Gupta have all been winners of which reality series?
Roadies
Indian Idol
The Voice
Comicstaan
 Answer: Comicstaan




Question 9 of 10-Dil Dariya, Fauji, Circus, Idiot, Umeed and Wagle ki Duniya all feature appearances by which of these Bollywood stars?
Aamir Khan
Salman Khan
Akshay Kumar
Shahrukh Khan
 Answer: Shahrukh Khan




Question 10 of 10-The popular songs 'Musu Musu Hasi' and 'Wo Pehli Baar' sung by Shaan, are from which movie?
Raju Chacha
Tarkieb
Pyaar Ishq Aur Mohabbat
Pyaar Mein Kabhi Kabhi
 Answer: Pyaar Mein Kabhi Kabhi



Related Posts

Post a comment

Subscribe Our Newsletter