Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 24 February 2021

Which of these is a Netflix series starring Mithila Palkar?

Answer 1:Little Things

Question 2. How is Robert Allen Zimmerman better known to us from the world of music

Answer 2: Bob Dylan

Question 3. In Bala, Yami Gautam plays the role of a TikTok star and Bhumi Pednekar plays a

Answer 3: Lawyer

Question 4.In the film ‘War’ Hrithik Roshan plays the role of 

Answer 4:Major

Question 5.The Bollywood debut of which of these film personalities was directed by David Dhawan?

Answer 5:Tapsee Pannu

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 23 February 2021

In which language did Tulsidas write the epic poem Ramcharitmanas?

Answer 1: Awadhi

Question 2. The death of the last exponent Ishwari Prasad in 1950 led to the decline of

Answer 2: Company Paintings

Question 3. Which town was created by Sir Frederick Lawley, a fictional British officer?

Answer 3: Malgudi

Question 4. American archaeologist Hiram Bingham discovered which wonder of the world?

Answer 4: Machu Picchu

Question 5. Which country abolished Jus Soli, or Birthright Citizenship, in December 2004?

Answer 5: India

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 8 February 2021

Question 1. By what name do we better know Barbara Millicent Roberts?

Answer 1: Barbie

Question 2. Located on the Indravati river, which is the widest waterfall in India?

Answer 2: Chitrakote

Question 3. The most liked individual on Facebook is a

Answer 3: Footballer

Question 4. Cyrus Mistry was the first non-Indian to lead Tata Group. He is a citizen of

Answer 4: Ireland

Question 5. Doctor Strange made a cameo in which of these MCU movies?

Answer 5: Thor : Ragnarok

Amazon Oppo Reno5 Pro 5G Quiz Answers Win Oppo Reno5

Amazon Fossil Valentines Day Quiz & Win Fossil Watch

Amazon Colgate Dazzle White Quiz & Win Rs.10,000

Amazon Cadbury Silk Mousse Quiz Rs.10,000

Amazon Samsung Galaxy S21 Spin and Win Quiz

Amazon Movie Mania Quiz Answers & Win Rs.1000

Amazon Samsung Galaxy S21 Quiz Answers & Win Samsung Galaxy S21 Ultra

Amazon Pay eGift Cards Quiz Answers & Win Rs.10,000

Flipkart Trivia Quiz Details:-

 Quiz Name  Flipkart Trivia Quiz  
 Quiz Date 24 February 2021                                                  
 Winning Prize                                                                                       Gems & Flipkart Voucher

 

How To Play Flipkart Trivia Daily Quiz?

1. First of all download the Flipkart app from the Google Play Store.

2. log in to Flipkart app with your email or mobile number. 

3. Go to the games tab and click on Flipkart Trivia Quiz. 

4. Now, give the correct answers to the five-question which is given above. 

5. Congratulations!! Now you will get Gems and Flipkart Voucher. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here