Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers Win Samsung Galaxy M32

Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers, Samsung Galaxy M32 Quiz– here you will get all the correct answers of amazon pay later quiz and a chance to win a Samsung Galaxy M32

How To Play Amazon Samsung Galaxy M32 Contest?

1. At first download the Amazon app from Google Play Store or Apple Store. 

2. Now, login or signup into Amazon app with your mobile number or email id and password

3. Search Funzone on the search bar and click on it. Now you will see the Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz

5. Give the correct answers to five questions.

6. Congratulations!! You are eligible to win Samsung Galaxy M32

Amazon Samsung Daily Quiz Answers Today 17 July 2021

Question 1- Thanks to the 6000 mAh battery, how many hours can you binge video on M32 without charging?

Answer 1 – 25 hours

Question 2: Which is the latest OneUI version that the M32 supports right out of the box?

Answer 2 – One UI 3.1

Question 3: What is the front camera resolution on the M32?

Answer 3 – 20MP

Question 4: What is the format of the M32’s sim tray?

Answer 4 – SIM 1 + SIM2 + Memory card

Question 5: What is the maximum clock speed achievable on the M42 5G’s processor?

Answer 5 – 2.0Ghz

Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz Answers Today

Question 1 – Why does Galaxy M32 have the segment best display?

Answer 1 – It has a combination of all of the above

Question 2 – What is the camera setup on the Galaxy M32?

Answer 2 –  64MP Quad Camera

Question 3 – Which of the following cutting-edge software gives the M32 worry-free privacy and security?

Answer 3 – All Of The Above

Question 4 – Which feature on the M32 allows you to make simple, secure payments at any NFC POS terminal?

Answer 4 – Samsung Pay

Question 5 – What is the battery capacity of the Galaxy M32?

Answer 5 – 6000mAh

Amazon Daily Quiz Answers & Win Exciting Prizes

Amazon Harpic Flush & Forget Quiz Answers & Win Rs.10,000

Amazon Oneplus Nord CE 5G Quiz Answers & Win Oneplus Nord CE 5G

Amazon World Milk Day Quiz Answers and Win Rs.25,000

Amazon The June Quiz Answers & Win Rs.50,000

Amazon Buddha Jayanti Quiz Answers Win Rs.10,000

Amazon iQOO Z3 5G Spin and Win Quiz Answer Win iQOO Z3 5G

Amazon The One With Funzone Quiz Answers

Amazon No Tobacco Day Quiz Answers Win Rs.20,000

Amazon Pictionary Guess These Famous Places Quiz Answers

Amazon Funzone Jackpot Wednesdays Quiz Answer

Amazon Credit Card Bill Quiz Answers

Amazon Mini TV Quiz Answers Win Rs.25,000

Amazon Summer Edition Funzone Jackpot Quiz Answer Win Rs.30,000

Amazon Test Your Math Skill Quiz

Amazon Crack The Math Fun With Numbers Quiz

Amazon Pictionary Guess The Celebrities Quiz Answers Today

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart Fake Or Not Answers Today Win Gift Voucher & Supercoin

Terms & Conditions Of Amazon Samsung Galaxy M32 Quiz

1. This Contest will commence on 31 May 2021 from 12:00:00 a.m. (IST) to 10 June 2021 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).   

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.   

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 10 (Ten) Contest questions will be posted during the Contest Period.   

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.  

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 (five) participants will be selected as winners by a random draw of lots.   

6. The declared winner(s) will be eligible for winning OnePlus Nord CE 5G(hereinafter referred to as “Prize(s)”).   

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Leave a Comment

Your email address will not be published.