Amazon Crushed Mini TV Quiz Answers Win Rs.40,000

Amazon Crushed Mini TV Quiz Answers, mini tv Quiz– here you will get all the correct answers to amazon and a chance to win Rs.10,000

How To Play Amazon Crushed miniTv Quiz Contest?

1. At first download the Amazon app from Google Play Store or Apple Store. 

2. Now, login or signup for the Amazon app with your mobile number or email id and password

3. Search Funzone on the search bar and click on it. Now you will see the Amazon Crushed miniTv Quiz

5. Give the correct answers to five questions.

6. Congratulations!! You are eligible to win Rs.40,000

Amazon Crushed Mini TV Quiz Answers

Amazon Crushed MiniTV Spin And Win Quiz Answers

Question 1: How much do I have to pay to watch new web series ‘Crushed’ on amazon miniTV?

  • Option A – ₹1000
  • Option B – ₹500
  • Option C – ₹100
  • Option D – It is FREE

Answer 1 – (D) It is FREE

Amazon MiniTV The Loan Scam Quiz Answers Today

Question 1 – Who played the role of Loan Agent in ‘The loan scam’.

Answer 1 – Ashish Chanchlani

Question 2 – In ‘The loan scam’ Kunal Chhabhria appeared as___?

Answer 2 – None of the above

Question 3 – Ashish Chanchlani interviewed for _ in ‘The Loan Scam’.

Answer 3 – Bank

Question 4 – ‘The Loan Scam’ is available only on___.

Answer 4 – Amazon miniTV

Question 5 – How much do I have to pay to watch ‘The Loan Scam’ on miniTV?

Answer 5 – It is FREE

amazon gupt gyaan quiz answers today

Amazon Gupt Gyaan miniTv Quiz Answers Today

Question 1: ‘Ritu’ is played by ___ in Gupt Gyaan.

Answer 1 – (A) Ashlesha Thakur

Question 2: Gupt Gyaan showcases insecurities and fear of uncertainty in love experienced by___?

Answer 2 – (B) Teenagers

Question 3: Vishesh Bansal appeared as______ in Gupt Gyaan.

Answer 3 – (A) Anuj

Question 4: Gupt Gyaan is available only on___.

Answer 4 – (C) Amazon miniTV

Question 5: How much do I have to pay to watch Gupt Gyaan on miniTV?

Answer 5 – (D) It is FREE

Amazon Mini TV Quiz Answers

Amazon Adulting miniTv Quiz Answers Today

Question 1: ‘Ray’ is played by _ in ‘Adulting S3’.

Answer 1 – (A) Yashaswini Dayama

Question 2: ‘Adulting S3’ is a story about two young women trying to handle their responsibilities in _.

Answer 2 – (B) Mumbai

Question 3: Aisha Ahmed appeared as____ in ‘Adulting S3’.

Answer 3 – (C) Nikhat Rizvi

Question 4: Adulting S3′ is available only on___.

Answer 4 – (C) Amazon miniTV

Question 5: How much do I have to pay to watch ‘Adulting S3’ on miniTV?

Answer 5 – (D) It is FREE

Amazon Others Quiz Answers

Amazon ON Quiz Answers

Amazon Surf Excel Quiz Answers

Amazon Samsung Galaxy M52 Spin Quiz

Amazon Snickers Quiz Answers

Amazon Disano Quiz Answers

Amazon T20 World Cup Spin Quiz

Amazon Dhanteras Edition Spin Quiz

Amazon Play Doh Quiz Answers

Amazon Convertible Refrigerator Quiz Answers

Amazon Philips OTG Quiz Answers

Amazon Prestige Quiz Answers

Amazon Puma Quiz Answers

Amazon Bajaj Geyser Quiz Anwers

Amazon AO Smith Quiz Answers

Amazon Daily Quiz Answers & Win Exciting Prizes

Terms & Conditions Of Amazon miniTv Quiz

1. This Contest will commence on 13th October 2021 To 27th October 2021 p.m. (IST) (“Contest Period”).   

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.   

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 10 (Ten) Contest questions will be posted during the Contest Period.   

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.  

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 (five) participants will be selected as winners by a random draw of lots.   

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs,5,000 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).   

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Leave a Comment

Your email address will not be published.