Amazon Funzone Riddles Quiz Answers Win Rs.10,000

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers – here you will get all the correct answers to amazon and a chance to win Rs.10,000

Amazon Funzone Riddles Quiz How To Play Amazon Funzone Riddles Quiz?

1. At first download the Amazon app from Google Play Store or Apple Store. 

2. Now, login or signup for the Amazon app with your mobile number or email id and password

3. Search Funzone on the search bar and click on it. Now you will see the Amazon Funzone Riddles Quiz

5. Give the correct answers to five questions.

6. Congratulations!! You are eligible to win Rs.15,000

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers Win Rs.10,000

Question 1- What word of five letters has one left when two are removed?

Answer 1 – (C) Stone

Question 2: What can fill a room but takes up no space?

Answer 2 – (D) Light

Question 3: If two’s company, and three’s a crowd, what are four and five?

Answer 3 – (B) 9

Question 4: What common English verb becomes its own past tence by rearranging its letters?

Answer 4 – (C) Eat

Question 5: The more you take, the more you leave behind. What am I?

Answer 5 – (B) Footsteps

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers Win Rs.15,000

Question 1- A blue house has blue bricks; a yellow house has a yellow bricks. What is a green house made of?

Answer 1 – (B) Glass

Question 2: What month of the year has 28 days?

Answer 2 – (D) All of them

Question 3: What can you break, even if you never pick it up or touch it?

Answer 3 – (C) A promise

Question 4: I shave every day, but my beard stays the same. What am I?

Answer 4 – (C) Barber

Question 5: You walk into a room that contains a match, a kerosene lamp, a candle and a fireplace. What would you light first?

Answer 5 – (D) The Match

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers Win Rs.10,000

Question 1- If I have it, I don’t share it. If I share it, I don’t have it. What is it?

Answer 1 – (A) A secret

Question 2: Precious stones in a pack of cards.What are we talking about?

Answer 2 – (B) Diamonds

Question 3: We are five little objects of an everyday sort, you will find us all in a tennis court.

Answer 3 – (B) Vowels

Question 4: Olympics start with me, and Tokyo ends with me. What am I?

Answer 4 – (B) The Lettre O

Question 5: If 100 = 4, 1000= 8 then 10000= ?

Answer 5 – (A) 16

Amazon Daily Quiz Answers & Win Exciting Prizes

Amazon Harpic Flush & Forget Quiz Answers & Win Rs.10,000

Amazon Oneplus Nord CE 5G Quiz Answers & Win Oneplus Nord CE 5G

Amazon World Milk Day Quiz Answers and Win Rs.25,000

Amazon The June Quiz Answers & Win Rs.50,000

Amazon Buddha Jayanti Quiz Answers Win Rs.10,000

Amazon iQOO Z3 5G Spin and Win Quiz Answer Win iQOO Z3 5G

Amazon The One With Funzone Quiz Answers

Amazon No Tobacco Day Quiz Answers Win Rs.20,000

Amazon Pictionary Guess These Famous Places Quiz Answers

Amazon Funzone Jackpot Wednesdays Quiz Answer

Amazon Credit Card Bill Quiz Answers

Amazon Mini TV Quiz Answers Win Rs.25,000

Amazon Summer Edition Funzone Jackpot Quiz Answer Win Rs.30,000

Amazon Test Your Math Skill Quiz

Amazon Crack The Math Fun With Numbers Quiz

Amazon Pictionary Guess The Celebrities Quiz Answers Today

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart Fake Or Not Answers Today Win Gift Voucher & Supercoin

Amazon Funzone Riddles Quiz All Answers

  • Answer 1 – (B) Glass
  • Answer 2 – (D) All of them
  • Answer 3 – (C) A promise
  • Answer 4 – (C) Barber
  • Answer 5 – (D) The Match

Amazon Funzone Riddles Quiz – Terms and Conditions

1. This Contest will commence on 19th August 2021 from 12:00:00 a.m. (IST) to1th September 2021 at 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).   

2. To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign in to or sign-up from an account on Amazon.in.   

3. Once you have signed in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 10 (Ten) Contest questions will be posted during the Contest Period.   

4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.  

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 (ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.   

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.15,000 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).   

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Leave a Comment