[All Answer] Amazon Daily Quiz Answers Today

Amazon Quiz 17 June 2021 – Hello readers!! I hope you are enjoying our quiz answer. So friends I am back with another amazon quiz answer.  In this quiz chance to win exciting prizes.

Amazon Quiz Answers 17 June 2021 Today

Question 1- Sunderlal Bahuguna, the man who taught India to hug trees, recently passed away. He was behind which of these?

Answer 1 : Chipko Movement

Question 2: In March 2021, which cricketer scored the fastest 50 by a player on his ODI debut?

Answer 2 –  Krunal Pandya

Question 3: Name the 2020 film starring Tom Hanks as Commander Ernest Krause, commanding officer of the USS Keeling.

Answer 3 – Greyhound

Question 4: Known for hodoo rock formationa and hot air balloon rides, which place in Turkey in this?

Answer 4 – Cappadocia

Question 5: Name this iconic car from Volkswagen

Answer 5 – Beetle

Amazon Daily Quiz Answers & Win Exciting Prizes

Amazon Harpic Flush & Forget Quiz Answers & Win Rs.10,000

Amazon Oneplus Nord CE 5G Quiz Answers & Win Oneplus Nord CE 5G

Amazon World Milk Day Quiz Answers and Win Rs.25,000

Amazon The June Quiz Answers & Win Rs.50,000

Amazon Buddha Jayanti Quiz Answers Win Rs.10,000

Amazon iQOO Z3 5G Spin and Win Quiz Answer Win iQOO Z3 5G

Amazon The One With Funzone Quiz Answers

Amazon No Tobacco Day Quiz Answers Win Rs.20,000

Amazon Pictionary Guess These Famous Places Quiz Answers

Amazon Funzone Jackpot Wednesdays Quiz Answer

Amazon Credit Card Bill Quiz Answers

Amazon Mini TV Quiz Answers Win Rs.25,000

Amazon Summer Edition Funzone Jackpot Quiz Answer Win Rs.30,000

Amazon Test Your Math Skill Quiz

Amazon Crack The Math Fun With Numbers Quiz

Amazon Pictionary Guess The Celebrities Quiz Answers Today

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart Fake Or Not Answers Today Win Gift Voucher & Supercoin

Amazon Quiz Answers 16 June 2021 Today

Question 1- In April 2021, which space agency launched the SHIELDS Mission?

Answer 1 : NASA

Question 2: Which football club topped the EPL table in 2020-21 to win its fifth Premier League title?

Answer 2 –  Manchester City

Question 3: Who has recently won the Best Actor Oscar in 2021 for playing an old man with dementia?

Answer 3 – Anthony Hopkins

Question 4: Name these nomadic people of the Sahara desert who are known for their unique tea ceremony and blue coloured veil.

Answer 4 – Tuaregs

Question 5: Which of the following was invented by Alan Shugart while working for this company?

Answer 5 – Floppy Disk

Amazon Quiz Answers 15 June 2021 Today

Question 1- In the final of which of these ATP Masters 1000 series tournaments in 2021 did Rafael Nadal beat Novak Djokovic?

Answer 1 : Italion Open

Question 2: In which country would you find the hot and dry deserts called Gibson, Simpson and Tanami?

Answer 2 –  Autralia

Question 3: Which popular series of books on dragons is authored by Tui T. Sutherland?

Answer 3 – Wings of Fire

Question 4: According to legend, on the order of King Arthur people like these spent their lives searching for which precious treasure?

Answer 4 – Holy Grail

Question 5: What do the ear flaps in this animal help it do?

Answer 5 – Stay cool

Amazon Quiz Answers 14 June 2021 Today

Question 1- With which medicine company has India’s DRDO collaborated to develop the 2DG drug for treatment of COVID-19?

Answer 1 : Dr Reddy’s

Question 2: What name was given to the most famous rock formation in the Galapagos Islands that has recently collapsed into the sea?

Answer 2 –  Darwin’s Arch

Question 3: As of May 2021, Ole Gunnar Solskjaer, a former Norweigian player, is the current manager of which EPL club?

Answer 3 – Manchester United

Question 4: Called Hanboks, these are the traditional clothes worn by the people of which Asian county?

Answer 4 – South Korea

Question 5: Which legendary hero from Switzerland was made to shoot an arrow at this fruit balanced on his son’s head?

Answer 5 – William Tell

Amazon Quiz Answers 13 June 2021 Today

Question 1- If the first was ‘Inkheart’ and the second was ‘Inkspell’, then what is the third in the trilogy?

Answer 1 : Inkdeath

Question 2: Which of the following has been given the name ‘Tauktae’ by Myanmar, which means ‘gecko’?

Answer 2 –  A cyclone

Question 3: Which artist’s painting titled “Painting for Saints” as a tribute to the NHS and healthcare workers, recently auctioned for £14.4m?

Answer 3 – Banksy

Question 4: This animal became famous across the world with the release of which animated film in 2005?

Answer 4 – Madagascar

Question 5: Identify the festival from this picture.

Answer 5 – Burning Man

Amazon Quiz Answers 12 June 2021 Today

Question 1- Who has recently been crowned Miss Universe 2020?

Answer 1 : Andrea Meza

Question 2: Which country has recently sent its first-ever Mars rover to the red planet, landing it in May 2021?

Answer 2 –  China

Question 3: Which re-recorded album by Taylor Swift was released in April 2021, and went on to become No. 1 in the US?

Answer 3 – Fearless

Question 4: Identify this dance form that takes two people to do, as per an English proverb.

Answer 4 – Tango

Question 5: Often called Korean sushi, name this dish.

Answer 5 – Kimbap

Amazon Quiz Answers 11 June 2021 Today

Question 1- National Anti-Terrorism Day is observed every year on 21st May on whose death anniversary?

Answer 1 : Rajiv Gandhi

Question 2: Which auto major has launched Ioniq, its e-vehicle brand with the first model named ‘5’?

Answer 2 –  Hyundai

Question 3: Which team was the first in IPL 2021 to have players testing positive, finally leading to the suspension of the season?

Answer 3 – KKR

Question 4: With which festival do we connect decorative chocolate eggs like these?

Answer 4 – Easter

Question 5: Which mythical country in South America was believed to be rich in this material?

Answer 5 – El Dorado

Amazon Quiz Answers 10 June 2021 Today

Question 1- Which cricket team is India going to play in the finals of the first-ever World Test Championships?

Answer 1 : New Zealand

Question 2: Which pop singer collaborated with Lady Gaga on the hit pop single ‘Rain On Me’?

Answer 2 –  Ariana Grande

Question 3: The world’s largest jeweller, Pandora, announced that it will stop using naturally sourced what, in order to become carbon neutral by 2025?

Answer 3 –  Diamonds

Question 4: Also known as the Master of this martial art, who is the latest Marvel superhero who will hit the big screens later in 2021?

Answer 4 – Shang-Chi

Question 5: Which company is giving away these items for free to people in the USA who show they’ve received a COVID-19 vaccine?

Answer 5 – Krispy Kreme

Amazon Quiz Answers 9 June 2021 Today

Question 1- FirstRand Bank, which recently exited India, is from which country?

Answer 1 : (A) South Africa

Question 2: Complete the title of this recently released book by Peggy Mohan: “Wanderers, Kings, Merchants: The Story of India through Its __________”?

Answer 2 –  (B) Languages

Question 3: Name India’s flagship equity index that completed 25 years of its journey in April 2021.

Answer 3 –  (C) Nifty50

Question 4: Which of these actors has NOT played the role of this superhero in movies?

Answer 4 – (A) Ryan Reynolds

Question 5: Which Greco-Roman hero was told by Eurystheus at this place to perform 12 Great Labours?

Answer 5 – (D) Hercules

Amazon Quiz Answers 8 June 2021 Today

Question 1- Which international organisation recently released the global Review of Death Penalty?

Answer 1 : (A) Amnesty International

Question 2: Rumana Sinha Sehgal won the World Humanitarian Award 2021 named after which famous personality?

Answer 2 –  (B) Nelson Mandela

Question 3: Which company has launched a $250 million venture fund for India— Smbhav Venture Fund?

Answer 3 –  (D) Amazon

Question 4: The name of this animal derives from the Malay word pengguling, meaning what?

Answer 4 – (C) Something that rolls up

Question 5: According to Greek myths, who stole this from the heavens and brought it to Earth?

Answer 5 – (A) Prometheus

Amazon Quiz Answers 7 June 2021 Today

Question 1- The first unit of the indigenously built ALH Mk III aircraft was recently commissioned into which of these forces?

Answer 1 : Indian Navy

Question 2: The government of UK is exploring the possibility of creating which new digital currency?

Answer 2 –  BritCoin

Question 3: Charles Geschke, Adobe’s co-founder who passed away recently, aided the development of which widely used technology?

Answer 3 –  PDF

Question 4: Which of these is NOT true about this country?

Answer 4 – Largest Country by Area

Question 5: Identify this fish-eating mammal.

Answer 5 – Otter

Amazon Quiz Answers 6 June 2021 Today

Question 1- In April 2021, Priyanka Mohite from Maharashtra became the first Indian woman climber to scale which mountain?

Answer 1 : Annapurna

Question 2: Natanz nuclear site is located in which country?

Answer 2 –  Iran

Question 3: Which global tech giant announced the acquisition of AI-based technology company Nuance Communications for $19.7 billion?

Answer 3 –  Microsoft

Question 4: This picture shows which of the following?

Answer 4 – The longest river

Question 5: Name this member of the Giraffe family.

Answer 5 – Okapi

Amazon Quiz Answers 5 June 2021 Today

Question 1- Every year, 18th April is celebrated as ‘International Day for Monuments and Sites’ which is also known as what?

Answer 1 : World Heritage day

Question 2: Vera Gedrowitz, who was recently honored by a Google Doodle, was the first woman military surgeon in which country?

Answer 2 –  Russia

Question 3: M. Narasimham, who recently passed away, was known as the father of which of the following?

Answer 3 –  Indian banking reforms

Question 4: Where was this picture taken?

Answer 4 – Everest Base Camp

Question 5: This is the biggest fish. Name it.

Answer 5 – Whale Shark

Amazon Quiz Answers 4 June 2021 Today

Question 1- Widely in news, what medical condition describes an absence of enough oxygen in the tissues to sustain bodily functions?

Answer 1 : Hypoxia

Question 2: Miguel Díaz-Canel is serving as the first secretary of the Communist Party in which country since 2021?

Answer 2 –  Cuba

Question 3: ISRO is going to execute the Lunar Polar Exploration Mission (LUPEX) with which other space agency?

Answer 3 –  JAXA

Question 4: With respect to the solar system, what is NOT true about this planet?

Answer 4 – It is the coldest planet

Question 5: This is a picture of what?

Answer 5 – Tallest grass

Amazon Quiz Answers 3 June 2021 Today

Question 1- Which ministry was responsible for the ’40th Indian Scientific Expedition to Antarctica’?

Answer 1 : Ministry of Earth Sciences

Question 2: Which of these is an upcoming children’s book written by JK Rowling?

Answer 2 –  The Christmas Pig

Question 3: Which country is known for their Hellenic Air Force?

Answer 3 –  Greece

Question 4: Name this famous monument

Answer 4 – Hagia Sophia

Question 5: This is the ______ planet in the solar system. Fill in the blanks

Answer 5 – Hottest

Amazon Quiz Answers 2 June 2021 Today

Question 1- What is the name given to the roadmap for implementation of National Education Policy for the next 10 years in India?

Answer 1 : SARTHAQ

Question 2: Stefanos Tsitsipas, the youngest player ranked in the top 10 in the ATP rankings, is from which country?

Answer 2 –  Greece

Question 3: Marwa Elselehdar, who was in the news recently, is Egypt’s first female what ?

Answer 3 –  Ship captain

Question 4: Who was the first actor to play this character in a live-action movie?

Answer 4 – Nicholas Hammond

Question 5: What is true about this lake located in Russia?

Answer 5 – Deepest freshwater lake

Amazon Quiz Answers 1 June 2021 Today

Question 1- Released in May 2021, ‘Believe – What Life and Cricket Taught Me’ is the autobiography of which Indian cricketer?

Answer 1 : Suresh Raina

Question 2: In April 2021, which country became the first to bring in a law forcing its financial firms to report on the effects of climate change?

Answer 2 –  New Zealand

Question 3: President Biden has announced withdrawal of all American troops from which country by Sept 11, 2021?

Answer 3 –  Afghanistan

Question 4: This is an an all-electric car made by which world-famous automobile manufacturer?

Answer 4 – Porsche

Question 5: Identify this variety of mushroom.

Answer 5 – Shitake

Amazon Quiz Answers 31 May 2021 Today

Question 1- Which of the following government bodies have recently launched the ‘National Nursery Portal’?

Answer 1 : National Horticulture Board

Question 2: Germany has recently pledged to return the Benin Bronzes, a group of historical objects, to which African country?

Answer 2 –  Nigeria

Question 3: The ACM AM Turing Award is often referred to as the “Nobel Prize” of what?

Answer 3 –  Computing

Question 4: This animal is nearly undetectable by which of these, due to their transparent fur?

Answer 4 – Infrared cameras

Question 5: What was James Christie’s profession?

Answer 5 – Auctioneer

How To Play Amazon Daily Amazon Quiz?

1) First Of All Download Amazon Apps.
(This Contest Isn’t Available In Amazon Website, Only On Amazon Apps)

2) Now Login to Amazon Apps with your mobile number. 

3) After Log in Scroll down And Click on the Daily Amazon Quiz Contest banner. [If your is correct then you will get a reward.

4) Play Amazon Quiz Contest and Chance to Win Exciting Prizes.

When Does The Amazon Daily Quiz Start?

This Quiz Contest will commence at 12:00:00 AM (IST) to 11:59:59 PM (IST)

Terms And Condition Of Amazon Daily Quiz

1) In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”). 

2) Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period. 

3) Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. 

4) The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 3 participant will be selected as winners by a random draw of lots. 

5) The declared winner(s) will be eligible for winning a ₹ 15,000 Amazon Pay Balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”). 

6) Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only. 

1 thought on “[All Answer] Amazon Daily Quiz Answers Today”

  1. Hey there! I simply would like to give you a big thumbs up for the excellent information you have
    here on this post. I’ll be returning to your blog for more soon.

    Reply

Leave a Comment