Skip to main content

Amazon Students Day Quiz - In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds?

In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds?


Answer 1 - Dutee Chand

Question 2. As a student, which famous Indian once mis-spelt the word 'Kettle' and refused to copy the correct spelling from the neighbor's slate?

Answer 2: Mahatma Gandhi


Question 3. 'The Adventure of the Three Students' features which legendary fictional detective?

Answer 3: Sherlock Holmes



Question 4. Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university?

Answer 4: Harvard



Question 5. One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumni of which university?

Answer 5: University of California, Berkeley



Question 6. While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai?

Answer 6: Malala Yousafzai



Question 7. The iconic logo of which shoe manufacter was created by a Graphic Design student named Carolyn Davidson?

Answer 7: Nike



Question 8. The national anthem of which country (whose capital is shown in picture) was composed by Rabindranath Tagore's student, Ananda Samarakoon?

Answer 8: Sri Lanka


        How To Play Amazon Students Day Quiz Contest?

        1. At first download the Amazon app from Google Play Store or Apple Store. 

        2. Now, login or signup into Amazon app with your mobile number or email id and password

        3. Search Funzone on the search bar and click on it. Now you will see the Amazon Students Day quiz.

        5. Give the correct answers of five questions.

        6. Congratulations!! You are eligible to win Rs.10000 Amazon Pay Balance

        Terms & Conditions Of Amazon Student Day Quiz

        1. This Contest will commence on 16th July 2020 from 12:00:00 a.m.                                         (IST) to 9th August 2020 11:59:59 p.m. (IST) ("Contest Period"). 

        2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in. 

        3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. 

        4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

        5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 (ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots. 

        6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 10,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as "Prize(s)"). 

        7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only. 8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

        Comments

        Popular posts from this blog

        How many sides does a square have? Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answer

        How many sides does a square have? Answer : 4 How To Play Amazon Quiz Contest:- 1. First of all download amazon app  2. Now log into to Amazon app with your registered mobile number and password or create account. 3. After log in scroll down And Click on Amazon wheel of fortune quiz contest banner. (If you are not seeing this this banner, search on Amazon search "Quiz" Click  Wheel  of Fortune  Contest) 4. Play Amazon Quiz Contest And Chance To Win Rs.5000 and Lenovo Legion Gaming Laptop  Terms & Conditions Of Amazon Wheel Of Fortune Quiz  1. This Contest will be available from August 9   2020 12:00:00 a.m.  (IST) to August 9  , 2020 11:59:59 p.m.  (IST) only ("Contest Period").  2. To enter, you must, during the Contest Period: (a) sign-in to your Amazon.in account. If you do not have an account, you would need to sign-up for an Amazon.in account, to be able to enter into this Contest;  (b) once signed-in, you can participate in the Contest by navigating to the

        10 Errors That First Time YouTubers Make And How To Avoid Them

        A mistake is inevitable when you begin a new journey. Have you ever heard of an infant who has learned to stand on his legs without falling? But that can never stop him from trying repeatedly, and we know, today or tomorrow, he will undoubtedly stand without anybody’s support.  Everybody should adopt this ‘ never to give up ’ attitude. We all went through this phase, but as we grew up, we became too impatient and quickly gave up. Without elaborating the introduction any longer, let’s enter today’s topic. As a YouTuber, your motto is to make engaging content to increase view count. How can you make error-free content that is also easy to understand?  Here, you will get to know the 10 mistakes new YouTubers make while creating videos for their channel and the way outs to avoid them.  I hope this will come in great help to the people who are planning to

        Flipkart Quiz - Who is the youngest footballer to play 100 matches for Brazil?

        Who is the youngest footballer to play 100 matches for Brazil? Answer 1: Neymar Jr Question 2. Recently, Manju Rani won what medal in the World Women’s Boxing Championships? Answer 2: Silver Question 3. In which European city did Eliud Kipchoge ran the sub two-hour marathon? Answer 3: Vienna Question 4. In 2003, the only edition of the Afro-Asian Games was hosted in which Indian city? Answer 4: Hyderabad Question 5. Who was the first woman to win all four Grand Slam tournaments in one year? Answer 5: Maureen Connolly Flipkart Trivia Quiz Details:-   Quiz Name   Flipkart Trivia Quiz  Quiz Date  13 November 2020