Skip to main content

Flipkart The Ultimate Realme Quiz - Which Was The First Indian Cinema To Win An Oscar ?

Which Was The First Indian Cinema To Win An Oscar ?


Answer 1: Gandhi



Question 2. Name The Latest Industry Leading TV Display Technology Introduced By Realme Based On SPD ( Spectral Power Distribution )


Answer 2: SLED



Question 3. Realme Smart TV SLED 4K Supports Low Blue Light Certification Thats Better For Your Eyes While Binge Watching


Answer 3: True



Questiion 4. Which Is The Next Forthcoming Movie Of James Bond ?


Answer 4: No Time To Die




Question 5. What Is Realme TV SLED 4K 55 ” Speaker Configuration ?


Answer 5: 4 Speakers 24W + Dolby



Question 6. Realme Smart TV SLED 4K Uses Premium Metal Bezelless Design And Metal Stands


Answer 6: True



Question 7. What Is The Wide Color Gamut NTSC Coverage Of Realme SLED TV ?


Answer 7: 108% NTSC



Flipkart Ultimate Realme Quiz Details:-


 Quiz Name 
 Flipkart Ultimate Realme Quiz

 Quiz Date 10 October to 17 October 2020                                                    
 Winning Prize                                                             Realme 100W Soundbars


How To Play Flipkart The Ultimate Realme Quiz?

1. First of all download Flipkart app from Google Play Store.

2. Login to Flipkart app with your email or mobile number. 

3. Go to the all category and then click on television category. 

4. Now you will see The Ultimate Realme Quiz and click on it.

4. Now, give the correct answers of 7 (seven) question which is given above.

5. Congratulations!! Now you will get Realme 100W Soundbar. 

Comments

Popular posts from this blog

How many sides does a square have? Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answer

How many sides does a square have? Answer : 4 How To Play Amazon Quiz Contest:- 1. First of all download amazon app  2. Now log into to Amazon app with your registered mobile number and password or create account. 3. After log in scroll down And Click on Amazon wheel of fortune quiz contest banner. (If you are not seeing this this banner, search on Amazon search "Quiz" Click  Wheel  of Fortune  Contest) 4. Play Amazon Quiz Contest And Chance To Win Rs.5000 and Lenovo Legion Gaming Laptop  Terms & Conditions Of Amazon Wheel Of Fortune Quiz  1. This Contest will be available from August 9   2020 12:00:00 a.m.  (IST) to August 9  , 2020 11:59:59 p.m.  (IST) only ("Contest Period").  2. To enter, you must, during the Contest Period: (a) sign-in to your Amazon.in account. If you do not have an account, you would need to sign-up for an Amazon.in account, to be able to enter into this Contest;  (b) once signed-in, you can participate in the Contest by navigating to the

10 Errors That First Time YouTubers Make And How To Avoid Them

A mistake is inevitable when you begin a new journey. Have you ever heard of an infant who has learned to stand on his legs without falling? But that can never stop him from trying repeatedly, and we know, today or tomorrow, he will undoubtedly stand without anybody’s support.  Everybody should adopt this ‘ never to give up ’ attitude. We all went through this phase, but as we grew up, we became too impatient and quickly gave up. Without elaborating the introduction any longer, let’s enter today’s topic. As a YouTuber, your motto is to make engaging content to increase view count. How can you make error-free content that is also easy to understand?  Here, you will get to know the 10 mistakes new YouTubers make while creating videos for their channel and the way outs to avoid them.  I hope this will come in great help to the people who are planning to

Flipkart Quiz - Who is the youngest footballer to play 100 matches for Brazil?

Who is the youngest footballer to play 100 matches for Brazil? Answer 1: Neymar Jr Question 2. Recently, Manju Rani won what medal in the World Women’s Boxing Championships? Answer 2: Silver Question 3. In which European city did Eliud Kipchoge ran the sub two-hour marathon? Answer 3: Vienna Question 4. In 2003, the only edition of the Afro-Asian Games was hosted in which Indian city? Answer 4: Hyderabad Question 5. Who was the first woman to win all four Grand Slam tournaments in one year? Answer 5: Maureen Connolly Flipkart Trivia Quiz Details:-   Quiz Name   Flipkart Trivia Quiz  Quiz Date  13 November 2020