Skip to main content

Flipkart Quiz - Onkyo, one of the leading premium audio brand, with a rich legacy of 70 years

Onkyo, one of the leading premium audio brand, with a rich legacy of 70 years who is renowned for thier array home audio products belongs to which country?

Answer 1: Japan


Question 2. What is the sound power in the new range of Nokia Smart TVs with Sound by Onkyo?

Answer 2: A & B both

>


Question 3. Who was the orange cap holder(most runs) in IPL 2019?

Answer: David Warner


Question 4. What does bring the superior sound experience in new range of Nokia Smart TVs?

Answer 4: All of the above


Question 5. What are the major Visual features of the new range of Nokia Smart TVs?

Answer 5: All of the above


Question 6. What is the Venue of IPL 2020?

Answer 6: Dubai


Question 7. How many screen sizes will the new range of Nokia Smart TVs launch in?

Answer 7 : 6 screen sizes 32″ HD Ready, 43 FHDUHD 4K- 43,50,55,65.

Flipkart Trivia Quiz Details:-

 Quiz Name 
 Flipkart Trivia Quiz

 Quiz Date  12 October 2020                                                    
 Winning Prize                                                                          Gems & Flipkart Voucher


How To Play Flipkart Trivia Daily Quiz?

1. First of all download Flipkart app from Google Play Store.

2. Login to Flipkart app with your email or mobile number. 

3. Go to the games tab and click on Flipkart Trivia Quiz. 

4. Now, give the correct answers of five question which is given above.

5. Congratulations!! Now you will get Gems and Flipkart Voucher. 

Comments

Popular posts from this blog

How many sides does a square have? Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answer

How many sides does a square have? Answer : 4 How To Play Amazon Quiz Contest:- 1. First of all download amazon app  2. Now log into to Amazon app with your registered mobile number and password or create account. 3. After log in scroll down And Click on Amazon wheel of fortune quiz contest banner. (If you are not seeing this this banner, search on Amazon search "Quiz" Click  Wheel  of Fortune  Contest) 4. Play Amazon Quiz Contest And Chance To Win Rs.5000 and Lenovo Legion Gaming Laptop  Terms & Conditions Of Amazon Wheel Of Fortune Quiz  1. This Contest will be available from August 9   2020 12:00:00 a.m.  (IST) to August 9  , 2020 11:59:59 p.m.  (IST) only ("Contest Period").  2. To enter, you must, during the Contest Period: (a) sign-in to your Amazon.in account. If you do not have an account, you would need to sign-up for an Amazon.in account, to be able to enter into this Contest;  (b) once signed-in, you can participate in the Contest by navigating to the

10 Errors That First Time YouTubers Make And How To Avoid Them

A mistake is inevitable when you begin a new journey. Have you ever heard of an infant who has learned to stand on his legs without falling? But that can never stop him from trying repeatedly, and we know, today or tomorrow, he will undoubtedly stand without anybody’s support.  Everybody should adopt this ‘ never to give up ’ attitude. We all went through this phase, but as we grew up, we became too impatient and quickly gave up. Without elaborating the introduction any longer, let’s enter today’s topic. As a YouTuber, your motto is to make engaging content to increase view count. How can you make error-free content that is also easy to understand?  Here, you will get to know the 10 mistakes new YouTubers make while creating videos for their channel and the way outs to avoid them.  I hope this will come in great help to the people who are planning to

Flipkart Quiz - Who is the youngest footballer to play 100 matches for Brazil?

Who is the youngest footballer to play 100 matches for Brazil? Answer 1: Neymar Jr Question 2. Recently, Manju Rani won what medal in the World Women’s Boxing Championships? Answer 2: Silver Question 3. In which European city did Eliud Kipchoge ran the sub two-hour marathon? Answer 3: Vienna Question 4. In 2003, the only edition of the Afro-Asian Games was hosted in which Indian city? Answer 4: Hyderabad Question 5. Who was the first woman to win all four Grand Slam tournaments in one year? Answer 5: Maureen Connolly Flipkart Trivia Quiz Details:-   Quiz Name   Flipkart Trivia Quiz  Quiz Date  13 November 2020