Skip to main content

Which of these actors who starred in Sanjay Leela Bhansali's movie, assisted him in the movie 'Black' ?

Question 1 of 10 - 
Which of these actors who starred in Sanjay Leela Bhansali's movie, assisted him in the movie 'Black' ?
Imran Khan
Randeep Hooda
Ranbir Kapoor
Ranveer Singh
Answers- Ranbir Kapoor


Quesution 2 of 10 - 
A significant part of Baaghi 3 is shot in Serbia. However, in the movie the sets built in Serbia are shown to represent which country?
Syria
Saudi Arabia
Libya
Russia
Answers- Syria


Question 3 of 10-Which actress who has been in the news for her marriage with a cricketer, made her Bollywood debut in the movie 'Satyagraha' in 2013?
Hazel Keech
Geeta Basra
Natasa Stankovic
Sagarika Ghatge
Answers- Natasa Stankovic


Question 4 of 10-Charles Spencers, Makkhan Singh, Jennifer Jones and Anatoli Molatov are students of the National Institute of Language in which series?
Dekh Bhai Dekh
Buniyaad
Zabaan Sambhalke
Circus
Answers- Zabaan Sambhalke


Question 5 of 10-Which famous Bollywood playback singer was born to a Nepali father Harekrishna Jha and an Indian lady Bhuvaneshwari Jha?
Kumar Sanu
Abhijeet
Shaan
Udit Narayan
Answers- Udit Narayan


Question 6 of 10-A song called 'Jai Jai Shiv Shankar' featured in the movie 'War', a song of the same name featured in which 1974 Rajesh Khanna film?
Kati Patang
Aap Ki Kasam
Anand
Bawarchi
Answers- Aap Ki Kasam


Question 7 of 10-The Hrithik Roshan movie 'Kaho Naa Pyaar Hai', significantly boosted tourism from India to which country?
Switzerland
Sweden
New Zealand
Sri Lanka
Answers- New Zealand


Question 8 of 10-KL Saigal, Dilip Kumar and Shahrukh Khan have all played which of these roles in Hindi films?
Devdas
Emperor Jahangir
Emperor Akbar
Ashoka
Answers- Devdas


Question 9 of 10-Amitabh Bachchan won his first Filmfare award for the movie 'Anand'. For which movie did he win his 2nd Filmfare award?
Amar Akbar Anthony
Namak Haraam
Don
Adalat
Answers- Namak Haraam


Question 10 of 10-Which famous Bollywood actress featured in the video for the song from the band Euphoria, 'Kabhi Aana Tu Meri Gali'?
Rimi Sen
Reema Sen
Vidya Balan
Riya Sen
Answers- Vidya Balan

Comments

Popular posts from this blog

How many sides does a square have? Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answer

How many sides does a square have? Answer : 4 How To Play Amazon Quiz Contest:- 1. First of all download amazon app  2. Now log into to Amazon app with your registered mobile number and password or create account. 3. After log in scroll down And Click on Amazon wheel of fortune quiz contest banner. (If you are not seeing this this banner, search on Amazon search "Quiz" Click  Wheel  of Fortune  Contest) 4. Play Amazon Quiz Contest And Chance To Win Rs.5000 and Lenovo Legion Gaming Laptop  Terms & Conditions Of Amazon Wheel Of Fortune Quiz  1. This Contest will be available from August 9   2020 12:00:00 a.m.  (IST) to August 9  , 2020 11:59:59 p.m.  (IST) only ("Contest Period").  2. To enter, you must, during the Contest Period: (a) sign-in to your Amazon.in account. If you do not have an account, you would need to sign-up for an Amazon.in account, to be able to enter into this Contest;  (b) once signed-in, you can participate in the Contest by navigating to the

10 Errors That First Time YouTubers Make And How To Avoid Them

A mistake is inevitable when you begin a new journey. Have you ever heard of an infant who has learned to stand on his legs without falling? But that can never stop him from trying repeatedly, and we know, today or tomorrow, he will undoubtedly stand without anybody’s support.  Everybody should adopt this ‘ never to give up ’ attitude. We all went through this phase, but as we grew up, we became too impatient and quickly gave up. Without elaborating the introduction any longer, let’s enter today’s topic. As a YouTuber, your motto is to make engaging content to increase view count. How can you make error-free content that is also easy to understand?  Here, you will get to know the 10 mistakes new YouTubers make while creating videos for their channel and the way outs to avoid them.  I hope this will come in great help to the people who are planning to

Flipkart Quiz - Who is the youngest footballer to play 100 matches for Brazil?

Who is the youngest footballer to play 100 matches for Brazil? Answer 1: Neymar Jr Question 2. Recently, Manju Rani won what medal in the World Women’s Boxing Championships? Answer 2: Silver Question 3. In which European city did Eliud Kipchoge ran the sub two-hour marathon? Answer 3: Vienna Question 4. In 2003, the only edition of the Afro-Asian Games was hosted in which Indian city? Answer 4: Hyderabad Question 5. Who was the first woman to win all four Grand Slam tournaments in one year? Answer 5: Maureen Connolly Flipkart Trivia Quiz Details:-   Quiz Name   Flipkart Trivia Quiz  Quiz Date  13 November 2020