Ads 720 x 90

Ghirardelli, Russell Stover, Whitman's, Pangburn's, Caffarel, Hofbauer, Kiiferle are all brands owned by which chocolate giant?

Ghirardelli, Russell Stover, Whitman's, Pangburn's, Caffarel, Hofbauer, Kiiferle are all brands owned by which chocolate giant?

Answers- Lindt and Spr√ľngli

The 2020 Puri Jagannath Ratha Yatra was attended by a lot of people virtually. Which Indian state hosts this annually?

Answers-Odisha


Question 3 of 10-Which country currently boasts the world's fastest supercomputer - Fugaku?

Answers- Japan


Question 4 of 10-Which of these countries do not use the Euro as their main currency?

Answers- Czech Republic


Question 5 of 10-Gomti, Ghaghara, Gandak and Kosi are tributaries of which river?

Answers- Ganga


Question 6 of 10-The Asterix comics are set in the time of which of these famous rulers?

Answers- Julius Caesar


Question 7 of 10-In the DC Comics, which of these female superheroes is a Princess of Themyscira?

Answers- WonderWoman


Question 8 of 10-Kushinagar Airport, that has recently been declared as an International Airport, is located in which Indian state?

Answers- Uttar Pradesh


Question 9 of 10-Andy Murray is a two time men's singles winner at which of these events?

Answers- Olympics


Question 10 of 10-As per the official website, which Union Territory in India is a group of 36 islands?

Answers- Lakshadweep

Related Posts

Post a comment

Subscribe Our Newsletter